Eugen Tomac către Darius Vâlcov: După ce vorbim despre cum a devalizat PSD România, putem discuta despre trădare
Postat la: 21.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Liderul PMP, Eugen Tomac, îi transmite lui Darius Vâlcov că, până a vorbi subiectul trădării naţionale, este indicat să discutăm "despre cum a devalizat PSD, timp de 28 de ani, România". Consilierul premierului a spus că cine vrea să modifice Legea offshore ar trebui judecat pentru trădare de ţară.
"PSD, trădare, dar să o ştim şi noi! Domnule Vâlcov, hai să vorbim despre trădare naţională. Să vorbim despre cum a devalizat PSD, timp de 28 de ani, România. Despre cum a deturnat soarta acestei ţări şi a amanetat-o, pe termen nelimitat, unor grupuri de interese străine care nu au nimic in comun cu România. Despre manipularea ordinară a lui Ion Iliescu " Noi nu ne vindem ţara", pe când Adrian Năstase a vândut resursele de gaze şi petrol, unui grup care este puternic legat de Rusia", a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, într-o postare marţi pe Facebook.
Acesta a adăugat că "ministrul catastrofal al Privatizării", Ovidiu Muşetescu, "a dat pe doi lei întreaga industrie metalurgică ruşilor" sau despre cum au fost ipotecate pădurile în perioada când preşedinte al României era Ion Iliescu.
"Despre cum un ministru catastrofal al Privatizării, pe numele său Ovidiu Muşetescu, a dat pe doi lei întreaga industrie metalurgică ruşilor, care apoi, au dezmembrat-o, bucată cu bucată, şi au transferat-o, ca fier vechi, la ei în ţară. Să vorbim, domnule Vâlcov, despre ipotecarea pădurilor către alţi prădători, sub semnătura lui Iliescu, care a ras milioane de hectare din aurul verde al României. Sau să vorbim despre vânzarea unor active de zeci de milioane de euro din industria românească, către teroristul internaţional, Omar Hayssam, tot cu aprobarea duetului, Iliescu-Năstase", a completat Tomac.
Preşedintele PMP menţionează şi legea 247/2005 din timpul în care premier era Călin Popescu Tăriceanu şi prin care a fost înstrăinat patrimoniul naţional. Astfel, Tomac îl îndeamnă pe Darius Vâlcov să facă o introspecţie înainte să aducă în discuţie subiectul trădării naţionale.
"Dar ce să mai vorbim domnule Vâlcov, despre traficul cu bogăţiile inestimabile ale acestui pământ, binecuvântat de Dumnezeu, către căpuşele PSD, care au lăsat fără vlagă, locuri pline de poveste: vezi devalizarea staţiunii Băile Herculane de către prietenul lui Iliescu, Iosif Armaş. Ce n-au reuşit să distrugă popoarele migratoare, acum 2000 de ani, au reuşit reptilele pesediste. Dacă vreţi să continuăm, hai să discutăm, domnule Vâlcov, despre înstrăinarea barbară a patrimoniului naţional, prin nenorocita lege 247/2005, aplicată de premierul Călin Popescu Tăriceanu, în urma căreia, şcoli, licee, grădiniţe, clădiri de patrimoniu naţional şi internaţional au fost retrocedate, prin intermediul samsarilor imobiliari, multe distruse sau ajunse în paragină. Poate, după ce faceţi o introspecţie a acestor vremuri, putem vorbi despre trădare naţională. Despre trădări şi trădători", a conchis Eugen Tomac.
Legea offshore aduce în plus pentru bugetul de stat 6 miliarde de dolari, iar oricine ar încerca să modifice actuala formă ar trebui judecat pentru trădare de ţară, a declarat sâmbătă, Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului.
„Oricât de mult ar ţipa ambasade europene sau alţi haştagişti prin piaţă sau pe oriunde, cine ar îndrăzni să modifice actuala formă a legii offshore, în sensul în care să reducă acele condiţii financiare care au fost aprobate în Camera Deputaţilor la propunerea lui Liviu Dragnea, cred că va trebui judecat pentru trădare de ţară, pentru că acolo vorbim de 6 miliarde de dolari, pe care statul român îi câştigă în plus faţă de versiunea iniţială a legii şi eu nu cred că cineva poate dori să obţinem cu 6 miliarde mai puţin", a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.
Darius Vâlcov a precizat că înainte de actualizarea legii offshore, marile companii aveau în doi ani profituri de peste 900 de milioane de dolari, iar statul român încasa mai puţin de 100 de milioane de euro.
La începutul lunii august, preşedintele Klaus Iohannis a retrimis, Parlamentului, spre reexaminare, legea care reglementează măsurile de exploatare a gazelor naturale din Marea Neagră. Şeful statului a susţinut că un astfel subiect este unul de interes maxim pentru România, iar o asemenea lege trebuie să asigure un echilibru şi o echitate în ceea ce priveşte beneficiile atât pentru statul român, cât şi pentru investitori. Iohannis a criticat lipsa de predictibilitate şi stabilitate a Legii offshore, în forma trimisă spre promulgare.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Alinierea a șapte planete în 2025, data când o poți vedea pe cer. Fenomen fascinant foarte rar care uimește lumea
Pasionații de astronomie sunt foarte entuziasmați, deoarece în perioada următoare din 2025 au ocazia să observe un fenomen absolut fascinant, foarte rar, pe cerul nopții: alinierea a șapte planete. Conjuncția lui Saturn, Mercur, Neptun, Venus, Uranus, Jupiter și Marte poate fi văzută în seara zilei de 28 februarie 2025.
-
VLC revoluționează redarea multimedia. Subtitrări și dublaje, în orice limbă, generate în timp real cu inteligență artificială
VLC, una dintre cele mai populare aplicații de redare multimedia din lume, pregătește o inovație majoră. La CES 2025, echipa VideoLAN a anunțat integrarea inteligenței artificiale în player-ul open source, ceea ce va permite generarea în timp real a subtitrărilor și dublajelor pentru orice tip de conținut video.
-
Mediatorul Orban - Întâlnirea dintre Putin și Trump ar putea avea loc în Ungaria
Președintele ales al SUA Donald Trump și liderul rus Vladimir Putin s-ar putea întâlni în Ungaria, a declarat jurnaliștilor ruși Vladimir Djabarov, prim-vicepreședinte Comisiei pentru afaceri externe al Consiliului Federației ruse (camera superioară a Parlamentului rus).
-
Politica lui Căcărău - Antonescu nu regretă că l-a ajutat pe Iohannis să devină președinte al României: "Am avut o relație impecabilă"
Crin Antonescu, fost președinte al PNL și potențial candidat la prezidențiale din partea PSD+PNL+UDMR, nu regretă că l-a promovat pe Klaus Iohannis, cel care din 2014 avea să devină președinte al României.
-
Medicul Vlad Ciurea avertizează: Aceste dispozitive electronice pot cauza tumori la creier
Medicul Vlad Ciurea avertizează că multe dispozitive electronice pe care le folosim ne pot cauza boli extrem de grave, precum tumorile pe creier. Ciurea a dat exemplul unui afacerist care a făcut o astfel de tumoră, fiindcă vorbea foarte mult la telefon, folosind urechea stângă.
-
Porți un smart watch? Ai risc crescut de cancer din cauza unor substanțe toxice despre care companiile nu scot o vorbă
Ceasurile inteligente câștigă încrederea a din ce în ce mai multor utilizatori. Cu ele este posibil să ne monitorizăm activitatea fizică, să redăm muzică, să conversam, să facem apeluri și, practic, să realizăm orice funcționalitate a smartphone-urilor noastre.
-
Se cere cenzură extremă - Organizațiile de internet din Olanda vor ca guvernul să blocheze accesul la rețelele sociale
Organizațiile olandeze de internet cer guvernului să închidă rețelele de socializare Instagram, Facebook și X. Platformele reprezintă o amenințare la adresa statului de drept și a libertății noastre, susțin acestea, deoarece companiile-mamă caută "cu nerușinare" "puterea politică".
- Crin Antonescu a anunțat Coaliția de la putere cum vrea să fie eliminat Călin Georgescu de la prezidențiale
-
Oamenii sunt dați la o parte: Inteligența Artificială dezvăluie modele ciudate de cipuri, descoperind în același timp noi funcționalități
Inteligența artificială reduce costurile și timpul de proiectare a cipurilor, dar asta nu este tot. Designul AI prezintă modele de circuite neobișnuite și eficiente. Microcipurile specializate care gestionează semnalele la vârful tehnologiei fără fir sunt lucrări uimitoare de miniaturizare și inginerie. Ele sunt, de asemenea, dificil și costisitor de proiectat.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Cum a fost aranjata întalnirea lui Victor Ponta cu Donald Trump la Mar-a-Lago și care este legatura cu Calin Georgescu
- 2.De ce a plecat Georgescu din țară imediat după Şoşoacă?
- 3.Marian Munteanu decriptează ce se va întâmpla cu America dupa revenirea lui Donald Trump la Casa Albă: SUA se uneste cu Canada si achizitioneaza Groenlanda!
- 4.Ce au decis judecătorii CAB în dosarul Călin Georgescu-anularea alegerilor prezidențiale - Fostul candidat independent a fost prezent în instanță
- 5.Victor Ponta anunță o nouă eră după întâlnirea cu Donald Trump: "Lumea se va schimba radical începând cu 20 Ianuarie 2025!"
- 6.Trădare, dar să știm și noi: 21 de parlamentari suveraniști au votat pentru noua coaliție pro europeană
- 7.Diana Șoșoacă refuză mandatul de senator al României. Motivul pentru a ales să nu fie parlamentar
- 8.„Președintele Iohannis devine o vulnerabilitate pentru Uniunea Europeană în ansamblul ei"
- 9.Mandatul Președintelui României încetează de drept în 21 decembrie 2024, nici o clipă peste ora 00:00!
- 10.Colegi de globalism: Klaus Iohannis îl cunoaște pe Călin Georgescu de peste 20 de ani. Cei doi discutau despre implementarea "Agendei 21"
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu