ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Escrocheria NORDIS ia proporții în PSD. Președintele CJ Vrancea Nicușor Halici partener de afaceri cu Ciorbă la Nordis Mamaia

Postat la: 11.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Proaspătul președintele al CJ Vrancea și fost prefect de Vrancea, Nicușor Halici, a primit donație un autoturism  Porsche nou, din 2020, după cum arată ultima sa declarație de avere.

Mai mult, el a făcut și un schimb dubios, care figurează ca vânzare în declarația de avere, cu un autoturism Audi Hybrid, de 90 de mii de euro, pentru un duplex care se va construi în Mamaia, de către firma Nordis Management. El este partener de afaceri cu unul dintre acționarii firmei Nordis Management care este soțul Laurei Vicol, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților chiar funcția pe care a deținut-o Nicușor Halici înainte să demisioneze din funcția de deputat, pentru a deveni prefect în anul 2022.

De menționat că Vladimir Răzvan Ciorbă, asociat cu 46% din acțiuni la firma Nordis Management, este soțul Laurei Vicol. Chestionat de presă despre toate aceste tranzacții în urmă cu doi ani de zile, Halici a declarat că autoturismul Porsche este donație către soția sa de la părinții acesteia. Cât privește vânzarea unui Audi A8 de 90 de mii de euro către Nordis, Halici a declarat că a fost un schimb pentru un duplex care se va construi în viitor, în Mamaia, și că nu "prea are legătură" cu Laura Vicol, ci pur și simplu s-a dus la reprezentanții firmei și a făcut acest schimb.

Pe lângă autoturismul primit donație, familia Halici a mai beneficiat de un act de mărinimie, din partea părinților, așa cum declara pentru presă, constând într-un teren agricol de peste 10 mii de metri pătrați în comuna Păulești, Vrancea. Pe lângă acesta, familia Halici mai deține și alte terenuri agricole în comună dar și un apartament în Focșani, plus bijuterii în valoare de 5800 de euro. Declarația de avere poate fi consultată AICI.

M.G.G.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE