ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Elena Lasconi tremură de frica Dianei Șoșoacă. Ce condiții a impus pentru a participa la dezbbateri televizate

Postat la: 19.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale, s-a declarat foarte interesată de dezbaterile electorale, dar a avut câteva condiții de participare. Lasconi a criticat și absența dezbaterilor înaintea alegerilor locale din 9 iunie, spunând că cei mai mulți policieni se tem de ele ca „dracul de tămâie".

Întrebată dacă va participa la dezbateri electorale, chiar înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale din 23 noiembrie și 8 decembrie, președinta USR a explicat în emisiunea „Vocile care contează" de la Euronews care ar fi condițiile sale de participare. „100% da! Doar că voi avea două condiții. Nu aleg eu candidații, dar aș vrea să aibă un anumit scor, adică nu cu toată lumea, și nu voi participa niciodată la o dezbatere cu extremiști care au mesaje și direcții pro-ruse, pentru că îi consider dușmanii României".

Presată de moderator să dea detalii, Lasconi a evitat să menționeze numele evidente: Diana Șoșoacă, care vizitează regulat ambasada Rusiei din București, și George Simion. „Îi știți. Nici măcar nu vreau să-i nominalizez! Îi știe toată lumea", a completat Lasconi. Candidata USR la prezidențiale a confirmat că va participa la dezbateri pe baza unul anumit scor electoral, adică alături de primii 3 sau 4 candidați cu cele mai mari scoruri din sondaje.

Lasconi, care va trebui să renunțe la mandatul de primar al Câmpulung Muscel dacă ajunge la Cotroceni, a explicat că deja i-a invitat pe mai mulți candidați la o dezbatere, dar încă nu a primit vreun răspuns. „Politicienii s-au ferit ca dracul de tămâie de dezbaterile astea. Nici la alegerile locale nu au fost dezbateri", a mai spus candidata USR.

Până acum, cei mai cunoscuți candidați anunțați pentru alegerile prezidențiale sunt Marcel Ciolacu (PSD), Nicolae Ciucă (PNL), Elena Lasconi (USR), Mircea Geoană (independent), George Simion (AUR), Diana Șoșoacă (SOS România), și independenții Anna Birchall și Cristian Diaconescu (fost lider PMP).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE