ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Electrocutat in stare grava pentru bannerele electorale ale lui Catalin Cristache de la PMP

Postat la: 24.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fără a avea vreo autorizație pentru a escalada stâlpii de electricitate, astăzi, la orele prânzului, doi bărbați din Berești, simpatizanți ai PMP, au încercat să monteze un banner intre doi stâlpi din localitate. Cei doi s-au hotărât să urce în același timp pe scară. Bineînțeles, scara nu a răspuns la două comenzi deodată și s-a prăvălit de la 4 metri.

Unul dintre ei, Bolea V., de 31 de ani s-a electrocutat și a fost proiectat pe caldarâm, cazand în cap, si fiind transportat de urgență în stare gravă la Spitalul din Tg. Bujor. Celălalt, mai în vârstă a suferit traumatisme mai minore, la brațe. Acum, șeful PMP, Cătălin Cristache va trebui să dea cu subsemnatul pentru ceva infracțiuni, unele mai grave, altele, foarte grave. Demararea campaniei electorale înainte de intrarea in perioada prevăzută de lege, activități ce se referă la urcarea pe stâlpii de tensiune a unor persoane ce nu au acest drept, plus, mai vedem cum va evolua starea de sănătate a celui electrocutat să nu avem și speță penală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE