Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șeful DNA Constanța la adresa primarului Vergil Chițac: "Dacă ardea cardiologia ce ne-ar mai fi transmis edilul? Lăsați-vă de fumat, slăbiți, apucați-vă de sport!?"

Postat la: 02.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Șeful DNA Constanța, Andrei Bodean, a criticat declarațiile primarului Vergil Chițac în urma incendiului de la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, în care și-au pierdut viața șapte persoane.

„Vaccinați-vă cu toții pentru a nu ajunge în astfel de situații" este declarația primarului care a declanșat reacția șefului DNA: „Deci dacă nu vrei să arzi de viu într-un incendiu dintr-un spital din România, ai face bine să nu te îmbolnăvești. Sănătatea, ne învață administrația, e cea mai bună pază contra carbonizării. Oare dacă ardea cardiologia sau ortopedia, ce ne-ar mai transmis edilul? Lăsați-vă de fumat, slăbiți, apucați-vă de sport? Nu vă mai rupeți picioarele?", a scris Bodean într-o postare pe Facebook.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a transmis, vineri seară, o înregistrare video de 11 minute în care a făcut declarații despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase și despre situația administrativă, dar și despre motivele pentru care au fost amânate investițiile. "Facem de dimineaţa până seara târziu, chiar şi noaptea, tot ce ne stă în putinţă... să mă exprim în termeni marinăreşti, pentru a ţine Constanţa pe linia de plutire şi a-i porni motoarele. În speranţa că m-am făcut înţeles, vă urez tuturor sănătate, aveţi grijă de voi, vaccinaţi-vă cu toţii pentru a nu ajunge în astfel de situaţii şi vă mulţumesc frumos", a încheiat primarul Vergil Chiţac.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE