Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ședință comună secretă în Parlament pentru situația din Israel. Stenogramă nu se publică în Monitorul Oficial

Postat la: 21.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O premieră istorică în România, în Parlament a avut loc o ședință comună secretizată a Camerei Deputaţilor şi Senatului, dedicată „evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel".

Presa nu a avut acces în sală, iar participanților le-a fost interzisă fotografierea, înregistrarea audio-video sau transmiterea live a şedinţei de pe dispozitivele proprii. Stenograma ședinței nu va fi publicată nici în Monitorul Oficial.

Şedinţa a fost propusă de deputatul Silviu Vexler şi aprobată de Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

La reuniunea sercretă au luat parte parlamentari, dar și „invitaţi aprobaţi de Birourile permanente reunite şi personalul celor două Secretariate Generale care asigură asistenţa de specialitate şi asistenţa tehnică pentru desfăşurarea acestei şedinţe".

În cadrul şedinţei va fi vizionat un film produs de armata israeliană (IDF), despre care deputatul Silviu Vexler a atras atenţia că prezintă „imagini sensibile".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE