Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












După ce s-a "răstit" la presa "necivilizata de 30 ani", Florin Cîțu lansează spoturi gratuite pentru vaccinare!

Postat la: 27.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Florin Cîțu a lansat, joi, campania de informare pentru vaccinarea anti-COVID-19, sub titlul "Ce conține vaccinul?", care conține 11 spoturi ce vor fi difuzate în mass-media într-o campanie de informare publică pentru o perioada de 6 luni.

Amintim că Guvernul Orban a plătit anul trecut, din bani publici, unor instituții tv, site-uri și ziare pe print și online, sume uriașe pentru reclame la purtarea măștii sanitate. Inițial, suma aprobată prin ordonanță de urgență, a fost de 40 de milioane de euro. Apoi, suma a crescut semnificativ. Potrivit raportului privind sumele alocate furnizorilor, Guvernul a plătit 95,1 milioane de lei pentru difuzarea la televiziune, radio, în presă, online și afișaj stradal pentru campania de informare publică „Poartă mască!", precum și 1,35 milioane de lei pentru creație .

Acum, Florin Cîțu susține că spoturile realizate în prezent au fost realizate fără costuri din partea Guvernului și vor fi difuzate tot fără a fi plătite fonduri, pentru că fac parte dintr-o campanie de informare de interes public. Cîțu, care a fost ministru al Finanțelor în Guvernul Orban, nu a precizat de ce acum se poate face reclamă fără bani publici, iar anul trecut nu. Dar răspunsul este evident: anul trecut a fost campanie electorală - chiar două runde: în 27 septembrie pentru primari, președinți de CJ, consilieri locali și județeni, iar pe 6 decembrie, pentru deputați și senatori!

„Sunt spoturi care au fost făcute pentru a ne putea regăsi în ele fiecare dintre noi", a spus Cîțu, în debutul ședinței de joi a Guvernului. Dintre aceste spoturi, „3 sunt generale, care arată de ce ne e dor, și alte 7 spoturi pe public țintă", a precizat premierul. Cîțu apare și el în unul dintre clipuri, filmat într-o cafenea, clip în care spune ce conține vaccinul pentru el: „Ce conține vaccinul? Normalitate. Să pot să îmi beau cafeaua alături de prieteni aici, la interior, să nu mai depindem de mască, să putem să mergem la concerte, la plajă, fără griji, dar mai ales ă pot să-mi văd familia în siguranță", spune Cîțu în clipul realizat.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE