Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea și-a pierdut cumpătul: "Tu ești un nimic! Mincinosule!"

Postat la: 19.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut un schimb de replici, vineri, cu un participant la mitingul de la Suceava, unde are loc conferinţa extraordinară pentru alegerea conducerii organizaţiei judeţene a PSD.

Liderul PSD a fost întâmpinat la Suceava cu fanfară şi cântece populare. El a venit împreună cu partenera sa de viaţă, Irina Tănase, şi a făcut o baie de mulţime. La un moment dat însă, un bărbat a refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea, spunându-i acestuia: „Eu nu dau mâna cu hoţii". Liderul PSD nu a replicat şi a trecut mai departe, la cei care voiau să îl salute.

În schimb, în timpul discursului în care a lansat noi atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a partidelor din opoziţie, liderul PSD a avut un schimb de replici cu unul dintre participanţi, în momentul în care Dragnea a vrut să le vorbească participanţilor despre realizării guvernării PSD.

„Gândiţi-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?", a spus Dragnea.

„Nimic!", a strigat un bărbat aflat între participanţii la miting.

„Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România... ", a replicat Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE