Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea despre Dăncilă: a fost un prim ministru bun. Urmează evaluarea

Postat la: 21.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD, Liviu Dragnea a lansat, marți, un avertisment direct şi fără precedent la adresa premierului Viorica Dăncilă, dar și a Guvernului pe care îl conduce.

"Eu mă aştept la fiecare să nu uite pentru ce au fost puşi unde au fost puşi", a afirmat Dragnea, cu referire la Dăncilă şi ministri, în cadrul unui interviu la Adevărul Live. Liderul PSD a mai spus că, "până acum", Viorica Dăncilă a fost un prim-ministru bun. El însă a lăsat de înțeles că, după alegerile europarlamentare activitatea guvernului va fi analizată.

Întrebat care este relaţia sa cu Dăncilă în prezent, Dragnea a declarat, pentru sursa citată: "Sunt în relaţii personale numai cu femeia pe care o iubesc. O să analizăm după alegeri. Sfatul meu pentru orice om din guvern este să nu uite pentru ce a fost pus acolo.

A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta şi nu consideră că de fapt ajungând într-un post de ministru a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE