Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul DNA pe achiziția de vaccinuri - George Simion cere extinderea anchetei la Arafat, Rafila și Streinu Cercel

Postat la: 05.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, marţi, că partidul său va solicita extinderea cercetării penale privind achiziţiile de vaccinuri în timpul pandemiei, la senatorul PSD Adrian Streinu Cercel şi la Raed Arafat, şeful Departamentului pentru situaţii de Urgenţă.

"Am participat la o emisiune de televiziune, duminică seară, în care domnul senator PSD, domnul Adrian Streinu Cercel, s-a denunţat în direct cu privire la sponsorizări din partea unei mari companii farmaceutice, producătoare de vaccinuri. Vreau să anunţ că, în numele AUR, vom cere extinderea cercetării penale pentru achiziţiile în timpul pandemiei şi la domnul Raed Arafat, şi la actualul senator PSD, la domnul Streinu Cercel. Stăm la baza înfiinţării Comisiei de anchetă cu privire la achiziţiile din timpul pandemiei, le-a fost frică celor care conduc această instituţie să ne lase să prezidăm această comisie, conform cutumei (...).Nu ne-au acordat funcţia de preşedinte al Comisiei de anchetă cu privire la achiziţii în timpul pandemiei, am venit cu un raport paralel, pe care l-am pus la dispoziţia presei, săptămâna trecută", a susţinut Simion, la o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că şi Alexandru Rafila ar trebui să răspundă în dosarul privind achiziţia de vaccinuri. "Credem că este absolut necesar ca, după doamna Mihăilă, după domnul Voiculescu, după domnul Cîţu, să se extindă această cercetare penală şi să fie inculpaţi şi cioclii pandemiei - domnul Raed Arafat, domnul Adrian Streinu Cercel, şi nici reprezentantul României de la OMS, la acea vreme, nu cred că ar trebui ocolit, actualul ministru al Sănătăţii", a concluzionat liderul AUR.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE