Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi deputati au fost la un pas de bataie pe holurile Parlamentului: Te bag in p***a ma-tii! Paduche, esti zero barat!"

Postat la: 24.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi alesi, deputatul AUR Dan Tanasa si un deputat USR-PLUS au fost la un pas de bataie pe holurile Parlamentului. Cei doi s-au injurat si s-au imbrancit, totul pornind de la subiectul legat de desfiintarea sectiei speciale de investigare a magistratilor.

"Ca ce ma, paduche? Cum adica vii tu spre mine sa ma ameninti? te bag in p***a ma-tii! Ba, dispari de aici! Nu auzi ce spun. Iti ordon sa dispari din fata mea. Nu mai strica aerul. Iti ordon sa faci pasi inainte!", a urlat Tanasa la userist. "Domnul deputat a venit spre mine, m-a amenintat. Eu cum trebuia sa reactionez?!", a fost replica deputatului AUR, Dan Tanasa.

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege pentru desfiintarea SIIJ, cu 171 de voturi "pentru" si 136 de voturi "impotriva". Totusi, proiectul a fost adoptat cu un amendament, respectiv magistratii vor putea fi trimisi in judecata doar cu avizul CSM. Proiectul urmeaza sa ajunga la Senat, forul decizional.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE