Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Direcția de Mediu a Sectorului 1 este condusă de oameni fără specializare și asta se vede, se simte și se miroase!

Postat la: 11.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Când toate sectoarele investesc masiv în serviciile de salubrizare parcă ești tentat să arăți și tu că ești capabil și că nu vei rămâne în urmă, mai ales că peste câteva luni vei cere din nou votul cetățenilor pentru încă un mandat în fruntea urbei, în prima linie a luptei împotriva mafiei, fie ea a deșeurilor ori politică.

Conștientă fiind că nu ai un specialist în mediu (pentru că dacă ai fi avut, s-ar fi văzut) o iei pe Veronica Haidemak de la cadastru, care era acolo "de pe vremea lui Chiliman" și, peste noapte o faci specialistă de mediu la direcția de mediu a Primăriei. Specialiștii din Primăria Sectorului 1 au ales containere nepotrivite pentru gunoiul menajer. Containerele sunt făcute doar pentru hârtie, sticlă, carton, dar primăria s-a ambiționat să le pună și pentru gunoi menajer!

Se știe că Primăria Sectorului 1 este "cea mai bogată" primărie de sector. Poate concura chiar cu multe județe din țară cînd vine vorba de buget, așa încât, 100k de euro nu contează atât de mult când vine vorba despre "binele cetățeanului". Atât se pare că este investiția în acele pubele care trebuiau îngropate.

Ancheta jurnalistică integral AICI.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE