Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dilema PNL: Va merge Ludovic Orban cu o garnitură de lideri puternici în Guvern sau nu?

Postat la: 15.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liberalii îl susțin pe Ludovic Orban pentru postul de premier, îi acordă încrederea, dar tot ei așteaptă să vadă dacă șeful lor de partid se va orienta spre un Guvern cu lideri politici puternici sau va propune un cabinet cu oameni mai puțin vizibili, dar care îi sunt apropiați.

Surse din PNL ne-au informat că la acest moment există un curent puternic în partid care vrea ca Guvernul să fie format din liderii politici pentru a arăta astfel românilor că liberalii își asumă întru totul responsabilitatea actului de guvernare și pun la bătăie toate resursele.

Astfel, se vorbește de o listă de miniștri cu cei mai importanți lideri din PNL. Rareș Bogdan Vicepremier și Ministru de Interne, Raluca Turcan la Educație, Alina Gorghiu, ministru la Justiție, Robert Sighiartau la Dezvoltare, Iulian Dumitrescu la Ministerul Economiei, Florin Câțu la Finanțe, Cristian Bușoi la Sănătate.

Totuși, în acest moment, nu se știe exact ce va prefera Ludovic Orban. Șeful PNL nu s-a exprimat până acum în partid pe acest motiv. Exista insa nenumarate variante de guvern date pe surse care vehiculeaza ministri foarte apropiati de Ludovic Orban, unii chiar consilieri fara insa o relevanta politica in partid.

Rămâne de văzut ce va face PNL. În primul rând, ei trebuie să găsească voturile necesare pentru a trece un guvern. Se va ajunge iar la negocieri intense și probabil liberalii vor încerca să lucreze om cu om, deputat cu deputat pentru a reuși formarea unei majorități.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE