ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Diana Sosoaca in fata institutului Matei Bals. Jandarmii nu au lasat-o sa intre. "Sa isi dea demisia domnul Arafat!"

Postat la: 29.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatoarea Diana Sosoaca, de la AUR, a mers vineri la Spitalul Matei Bals, insa nu a putut intra din cauza jandarmilor care i-au interzis accesul. "Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie si demisia principala este a domnului Raed Arafat. Se pare ca dansul nu cade niciodata. Domnul Raed Arafat se ocupa mai mult de cum sa abuzeze poporul roman decat cum sa-si faca treaba"- a declarat senatorul Diana Soșoaca.

Dupa cateva contre cu oamenii legii, in care i-a acuzat ca nu respecta poporul roman, Sosoaca a fost abordata de o femeie care locuieste in zona spitalului si care i-a spus ca acolo nu exista caldura si ca oamenii se incalzesc cu calorifere electrice. Sosoaca a cerut demisia guvernului Citu si si-a exprimat dubii in legatura cu incendiul de vineri dimineata, de la Institului Matei Bals, soldat cu decesul a cinci persoane. "Sa speram ca a fost doar un accident si nu a fost ceva de genul: a trebuit sa moara oameni pentru a cadea un guvern. Asta este intuitia mea", a declarat Diana Sosoaca. "Din informatiile mele, au arsuri interne, cumplite. Arsurile interne nu se pot realiza decat daca a fost o arsura pe cale aeriana. Aeroterma nu poate declansa o astfel de explozie. Este vorba de o cantitate foarte mare de oxigen", sustine senatoarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE