Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diana Șoșoacă despre Florin Cîțu: "Nu erați dvs Superman? Dacă dvs sunteți Superman eu sunt Xena! Raed Arafat este criminal!"

Postat la: 05.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Diana Șoșoacă, senator independent, a declarat că dacă Florin Cîțu este Superman, atunci ea este Xena, prințesa războinică, iar pe secretarul de stat Raed Arafat l-a numit criminal.

„Domnule Cîțu ați spus că 70 la sută din populația României, care este evident nevaccinată, este proastă. Vă anunț că sunteți prim-ministru unei țări formată din proști în care parafrazându-l pe Caragiale sunteți cel dintâi. Mai mult, am venit să vă expun câteva din doleanțele celor peste 60 de mii de oameni care sâmbătă au ieșit în București și imediat ați chemat chestorii să vă apare de o femeie. Păi nu erați dvs Superman? Dacă dvs sunteți Superman eu sunt Xena prințesa războinică, numai că eu am mai multe șanse să fiu Xena decât dvs Superman care aveți nevoie de 3 gealați să vă apere de întrebările unei femei", a declarat Șoșoacă. Senatoarea a mai spus că lipsește cineva din Parlament: „Este autorul moral al tuturor crimelor. Există un personaj care comandă România și o conduce: criminalul șef Raed Arafat care 2009 e în toate guvernările iar în acest moment trebuie să dispară".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE