ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Diana Șoșoacă afirmă că Serviciile Secrete i-au furat geanta în parlament

Postat la: 16.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că i-a fost furată în Parlament geanta, în care avea tableta și laptopul de parlamentar, care oferă acces la activitatea sa parlamentară, în timp ce dădea un interviu unei agenții de presă.

Senatoarea nu a chemat poliția, deoarece ar trebui îndeplinită o procedură specială în astfel de situații, când este implicat un parlamentar, potrivit Știrilor Pro TV. "Nu se face așa. Se anunță mai întâi STS-ul, se anunță Parlamentul, se anunță SPP-ul. E o procedură specială. Sunt demnitar al statului român, nu mă duc la poliție, eu anunț, pentru că sunt cu secrete de stat. Se ocupă SPP-ul și STS-ul. E o altă procedură", spune Sosoacă. Prima ipoteză luată în calcul este, însă, că cineva a confundat geanta Dianei Șoșoacă și a luat-o crezând că e a sa, deoarece toate gențile parlamentarilor arată la fel. Totuși, nu a venit nimeni s-o aducă inapoi după ce ar fi constatat confuzia.

"Se aduce acum o echipă specială la Parlament, pentru a depune plângere. Este o echipă operațională, solicitată special. Tableta STS conține inclusiv accesul la Senat, la Parlament, la ședințele comune, la vot, la listele de vot, la inițiative legislative și așa mai departe. Poți suna la echipele speciale SPP, STS și așa mai departe. În ceea ce privește laptopul, al Parlamentului, de demnitar, care, normal, este urmărit de ei, acolo aveam inițiative legislative în lucru. Să vă spun că una pe care o aveam era despre răspunderea magistraților. Interesant. Și se știa de acest lucru. Este o lucrare de amploare, lucrez la ea de vreo 4 luni de zile. Suspectez Serviciile Secrete de furt. Mie mi se pare totul cusut cu ață albă, inclusiv această încercare de denigrare a mea, prin intermediul unor așa-ziși jurnaliști internaționali.", mai spune senatoarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE