Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Despre cum circulă zecile de mii de euro la nunțile și botezurile liderilor PSD și PNL

Postat la: 21.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Vrea domnul Marcel Ciolacu să limiteze plățile cash pentru a combate evaziunea fiscală, dar nu spune nimic despre cum circulă zecile de mii de euro la nunțile și botezurile liderilor PSD și PNL.", scrie deputatul USR Mihai Badea.

"Circulă banii cash la nunțile și botezurile politicienilor, parcă este fluviul Dunărea la vărsarea în mare. Pe scurt, darul la nuntă primit de politicieni în mormane de bani, lingouri și tablouri este o invenție marca PSD, patentată de fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov. Trebuia să justifice în fața magistraților de unde are atâta avere, așa că a dat explicații neverosimile. Că el a organizat nunta cu Lavinia Șandru în trei locuri - Slatina,Târgu Mureș și Neptun - și a mai pus și de un botez în Capitală. Cum cheltuielile cu masa și dansul ar fi fost suportate de părinți și nași, Vâlcov a raportat, în medie, un profit de 200.000 euro/eveniment. Bani albi! Procurorii DNA și judecătorii au știut mai bine care a fost situația în realitate. Să ne întoarcem la mirii din politică, care declară banii cash primiți la nuntă.", mai adauga deputatul, care oferă si urmatoarele exemple recente, cerând ANI sa investigheze aceste situații flagrante.

Cinci exemple în PNL și PSD care s-au distrat la fericitul eveniment și au și încasat bani în plic de la invitați:

  • Ionuț Stroe (deputat PNL): 286.800 lei, 176.200 euro, 14.200 dolari și 1.000 franci elvețieni.
  • Florin Roman (deputat PNL): 137.000 euro.
  • Gheorghe Șoldan (deputat PSD): 130.000 euro.
  • Sabin Sărmaș (deputat PNL): 480.100 lei, 30.360 euro și 3200 dolari, dar de nuntă.
  • Petre Florin Manole (lider PSD): 50.000 euro și 185.000 lei.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE