Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputat USR PLUS vrea capul lui Clotilde după taierea fondurilor spitalelor: "Trebuie luată o decizie la nivel de partid cu această doamnă!"

Postat la: 04.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clotilde Armand și consilierii PNL și USR-PLUS au tăiat finanțarea la 4 dintre cele mai mari spitale din Sectorul 1: Spitalul Clinic de Urgență București - Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu" și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

"Este inadmisibil că nu a stat de vorbă cu managerii de spital! Acest lucru pe care îl face colega mea este complet greșit. Nu ai voie să întrerupi o finanțare până nu găsești o altă resursă. Dacă s-a luat această decizie, e o gravă greșeală. Trebuie luată o decizie la nivel de partid cu această doamnă!", a declarat la Antena 3 Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, după ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a tăiat finanțarea pentru mai multe spitale între care Grigore Alexandrescu, cel mai mare spital pentru copii din România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE