ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Deputații nu votează Legea certificatului verde. Iși asumă Ciucă răspunderea după întrevederea cu Ursula von der Leyen?

Postat la: 21.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Proiectul de lege privind certificatul Covid nu a fost introdus pe ordinea de zi a Camerei Deputaților și astfel nu va fi un vot asupra lui, cum se preconiza saptamana trecută.

În aceste condiții este foarte posibil ca la revenirea în țară de la Bruxelles, premierul Nicolae Ciucă să vină în Parlament (miercuri sau joi) și să-și asume răspunderea asupra proiectului certificatului verde, asta pentru a evita un vot în Parlament și dezbaterile generate în jurul acestuia, precum si presiunea protestatarilor asupra deputatilor. Ciucă s-a întalnit marti cu sefa UE, Ursula von der Leyen, cu care a discutat inclusiv accelerarea masurilor anti-Covid, care sa includa si certificatul verde la locul de muncă, dar si accelerarea vaccinarii, inclusiv pe doza booster. E de mentionat ca marti, câteva mii de protestatari s-au adunat în jurul Parlamentului pentru a protesta împotriva Legii certificatului verde.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE