ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Daniel Constantin: "Știu cei de la CNN de presiunile la limita santajului puse de Antena3 pe partidele politice să impună sau să retragă oameni?"

Postat la: 17.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daniel Constantin, fostul sef al partidului lui Dan Voiculescu, care acum este la cutite cu fostul sau patron, a avut o postare vehementa pe retelele sociale:

"Avem dovada: 45.000 lei folosiți în campania de denigrare mea publică!, afirmă deputatul PNL Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii.

Pentru transparență și informarea opiniei publice, îl somez public pe Ciuvică Mugur să spună de unde vin acești bani identificati de ONG-ul independent Expert Forum:

1.⁠ ⁠Sunt bani publici proveniti din subvențiile primite de partidele politice?

2.⁠ ⁠Sunt bani care vin din contractele GIP cu Antena3? (#eustiu ca există astfel de contracte)

La această campanie online, dezvăluită de un ONG independent, s-au adăugat emisiuni TV în studiourile Antena3, mesaje otrăvite transmise în toată țara de pe cartele preplătite, telefoane ale "liderilor" locali PUSL către lideri locali PNL, etc. Toate pentru a nu fi eu validat candidat de către conducerea PNL. Am mai spus și s-a dovedit, conducerea PNL nu cedează la șantaje!

Se mai nasc câteva întrebări publice:

  • Știe prestigiosul post CNN că în România Antena3 se folosește de sigla și imaginea sa pentru a se implica în politică?
  • Știu cei de la CNN de presiunile la limita santajului puse de Antena3 pe partidele politice să impună sau să retragă oameni?
  • Știe CNN ca din partea PUSL, partidul controlat și condus la masa negocierilor politice de același oligarh care controlează din umbră și postul de televiziune Antena3, a candidat la alegerile din acest an pentru Parlamentul European, Ciuvică Mugur, invitat permanent teleghidat de Dan Voiculescu?
  • Știe CNN ca la Teleorman candidează din partea PSD omul care deține franciza sau stația locală Antena3, deci și CNN?
  • Știe CNN ca Avram Carmen, fosta Antena3, soția "jurnalistului impartial" Antena3, Ursu Adrian, candideaza pe lista PSD la București?
  • Știe CNN ca pe lista PSD Neamt candideaza sotia unui condamnat in dosarul ICA? Anca Sandu, sotia lui Catalin Sandu, este fosta sefa de Relatii Publice in Fundatia Dan Voiculescu si mai recent directoare a FACIAS (un alt instrument notoriu al lui Dan Voiculescu).

Revin cu solicitarea către Antena3 de a mă invita la o dezbatere în orice format să discutăm despre toate aceste lucruri! Revin către Voiculescu Dan cu invitația la o dezbatere publică despre averi ascunse cu scopul de a nu fi executate de Fisc."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE