Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Cristian Popescu va candida pentru Primăria Sectorului 2, chiar dacă PNL a ales să susțină candidatul USR

Postat la: 01.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liberalul Dan Cristian Popescu va candida pentru Primăria Sectorului 2, chiar dacă PNL a ales să-l susţină pe Radu Mihaiu, candidatul USR. „În proporţie de 99% va merge independent, dar există şi varianta unei candidaturi din partea unui partid politic", susţin surse liberale.

Filiala PNL Sector 2, condusă de ministrul Educaţiei Monica Anisie, este divizată: cei mai mulţi membri susţin că vor vota lista PNL pentru consiliul local, iar la primărie vor pune ştampila pe Dan Cristian Popescu, nu pe Radu Mihaiu. După ce PNL a renunţat la propriul candidat, Neculai Onţanu de la PSD sustine are cele mai mari şanse de victorie, asta daca Popescu nu va candida sub o forma sau alta.

"Dacă Popescu ar fi candidat din partea PNL, ar fi fost el favorit. Aşa, Onţanu are şanse mai bune, mai ales că s-a întors în PSD. Pe locul trei vine Radu Mihaiu. Şi PMP va scoate un scor rezonabil în cazul în care Traian Băsescu va intra în cursa pentru primăria generală. Sectorul 2 e băsist", susţin aceleasi surse liberale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE