Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dăncilă, după ce Meleșcanu a fost ales șef al Senatului: Votul certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament

Postat la: 11.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Viorica Dăncilă spune că votul dat marți în Parlament pentru alegerea lui Teodor Meleșcanu la conducerea Senatului "certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament", iar social-democrații au "curajul și încrederea" să vină la vot cu un nou guvern.

Printr-un mesaj postat marți seară pe Facebook, Viorica Dăncilă îl felicită pe Teodor Meleșcanu pentru alegerea în funcția de președinte al Senatului.

"Votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament și că, așa cum am spus și aseară, avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou guvern", scrie premierul.

Ea susține că PSD a ales să îl sprijine pe Meleșcanu pentru a "reconfirma buna-credință și asumarea programului de guvernare, precum și respectul față de cei care au preferat să nu fugă de responsabilități" și nu pierde ocazia de a spune din nou că ieșirea de la guvernare a fost luată de un grup restrâns din ALDE.

"Votul de astăzi - precum și dorința domnului Meleșcanu și a altor colegi de menținere a acestei guvernări - confirmă faptul că sunt mulți oameni responsabili în acest partid care respectă angajamentul pe care ni l-am luat, împreună, în fața oamenilor", adaugă Viorica Dăncilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE