Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dăncilă către Opoziție: Chiar vă doriți să veniți la guvernare? Eu știu că nu

Postat la: 18.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dăncilă a răspuns atacului Opoziției cu o întrebare: Chiar vă doriți să veniți la guvernare? Eu știu că nu(...) ,,Nu am văzut din partea dvs nici o opinie concretă, nici o inițiativă'', a spus Dăncilă.

"E a treia oară când vin în Parlament la o moțiune de cenzură. Observ doar mistificarea adevărului, lipsa unei soluții viabile, supremația jignirilor în fața bunului simț. De fapt, întregul text al moțiunii arată incapacitatea Opoziției de a livra un proiect serios pentru binele țării. Nu reprezentați o alternativă la guvernare(...)Am văzut multe metafore și sloganuri, vreți să taxați IT, să dați oameni, să eliminați voucherele de vacanță, să reduceți și să tăiați'' , a spus Dăncilă.

Premierul a trecut apoi în revistă lunga listă de ,, realizări'', începând cu creșterea salariilor și pensiilor și finalizând cu celebra creștere economică. "Mai sunt multe de făcut, de aceea acest guvern are toată determinarea să-și continue mandatul'', a mai spus Dăncilă. Aceasta a dat asigurări că sunt bani pentru salarii și pensii, dar și pentru majorările promise.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE