Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cununia civilă a primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, organizată „în cel mai pur stil de dictator nord-coreean" VIDEO

Postat la: 11.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cununia civilă a primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, organizată cu public și transmisă pe pagina de Facebook a Primăriei Baia Mare, a stârnit controverse aprinse în mediul online.

„Poate v-a scăpat această știre din evul mediu contemporan: Primarul fost și viitor pușcăriaș din Baia Mare, care în câteva luni așteaptă sentința finală a recursului pentru luare de mită (prima sentință e cu executare), a organizat azi in cel mai pur stil de dictator nord-coreean propria căsătorie civilă.

Pe domeniul public, abuzând de toate resursele publice și de toți angajații din subordine. Și-a adunat aplaudacii și complicii cu care jefuiește bugetul localității și s-a însurat cu o anonimă croitoare de draperii, care în presa pupincuristă locală a devenit "talentata creatoare de modă"", a scris, pe Facebook, omul de afaceri Doru Șupeală.

„Feudalismul se intoarce in glorie", a subliniat profesorul universitar Ciprian Mihali, a reacționat și profesorul universitar Ciprian Mihali.

„Etalarea obscena a avutiei si puterii in fata gloatei flamande, parvenitismul, impostura si grandomania, prezentate lumii ca virtuti, gardul de fier asezat intre grof si prostime, toate, pe Campia Libertatii din Baia Mare, unde Catalin Chereches, primar, s-a casatorit azi. A lipsit salamul aruncat cu generozitate spre multime.

Pagina de Facebook a Primariei Baia Mare a transmis live nunta. De ce o institutie publica transmite un eveniment privat? Nu s-a casatorit primarul, ci cetateanul Chereches. Altfel, Baia Mare ar avea si primarita. Desigur, fata de faptele trecute ale primarului Baii Mari, asta e un abuz parfum", a comentat, potrivit aktual24.ro, și jurnalistul Paul Palencsar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE