ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cum se ceartă Mihaela Geoană pe facebook cu cine îndrăznește să-i critice soțul (P)

Postat la: 18.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihaela Geoană este mai implicată în campania electorală decât orice altă parteneră a vreunui candidat la alegerile prezidențiale.

Nu este clar dacă această decizie de a vorbi în numele candidatului Mircea Geoană face parte din strategia de campanie de a ieși public, în locul lui Geoană, după șirul de gafe din ultima perioadă sau, pur și simplu, Mihaela Geoană se folosește de experiența campaniei din 2009. Atunci, soția lui Geoană a jucat, de asemenea, un rol important. Cert este că Mihaela Geoană vorbește public în locul candidatului, iar în clipurile de campanie este aproape nelipsită. Apropierea lui Geoană de fratele soției sale, condamnat definitiv fugar, rămâne fără explicații din partea prezidențiabilului.

Mihaela Geoană a devenit cunoscută în spațiul public mai ales după declarațiile din noaptea alegerilor prezidențiale pierdute de Mircea Geoană, din 2009. Cu toate astea, puțini știu cât de implicată este Mihaela Geoană și rolul pe care îl are în campania pentru alegerile prezidențiale la care soțul este candidat.

Mihaela omniprezentă

Mihaela Geoană este activă nu doar în clipurile de campanie sau la evenimente, ci și pe rețelele de socializare acolo unde și-a luat în serios rolul de comunicator în numele lui Geoană. Aceasta răspunde inclusiv pe rețelele de socializare la criticile aduse de internauți pe pagina de campanie a lui Mircea Geoană.

Spre exemplu, Mihaela Geoană îi răspunde unui domn care spune, printr-un comentariu, că a ajuns șef la NATO cu ajutorul PSD și îi reproșează că nu a lucrat nici măcar o zi în mediul privat, fiind mereu în diferite funcții în statul român. Același domn îi reproșează de legăturile apropiate cu persoane condamnate sau care au dosare penale precum Vanghelie sau Vântu, și că în ultimii doi s-a folosit de scaunul de la NATO, fiind într-o continuă campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din România.

Vizibil iritată, Mihaela Geoană îi răspunde: "sunteți greșit informat sau rău voitor și vă semnalez câteva neadevăruri: 1. Nu a fost propus de PSD la NATO, (...)3. Părinții lui, niciunul dintre ei, nu a fost securist. 4. Nu a făcut nicio deplasare de campanie cu bani NATO. În rest, acuze și jigniri care nu au nicio bază și nu vă fac onoare".

Încrengături de familie cu persoane condamnate

Ceea ce omite să răspundă însă doamna Geoană sunt tocmai legăturile pe care Mircea Geoană le are cu persoane cu probleme penale. Mai ales pentru că fratele dânsei, Ionuț Costea, este condamnat definitiv la 6 ani de închisoare încă din mai 2023, însă este de negăsit după ce a plecat din țară pentru a se sustrage de la condamnare.

"Impotriva numitului COSTEA MIRCEA IONUT Tribunalul Bucuresti a emis la data de 26.05.2023 mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 26, fiind condamnat la 6 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma complicitatii", apare pe site-ul Poliției Române la secțiunea Persoane urmărite.

La începutul acestui an, autoritățile române l-au depistat pe cumnatul lui Mircea Geoană în Turcia. De atunci, statul român a demarat procedurile de extradare pentru Ionuț Costea, însă nu au fost încă finalizate. Dacă va fi extrădat, fratele Mihaelei Geoană va fi încarcerat pentru 6 ani.

Se visează prima doamnă

Tot Mihaela Geoană a fost cea care a vorbit public despre o candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale în cadrul unui interviu acordat Ilincăi Vandici. Un podcast prin care dorea creionarea unei noi imagini a familiei Geoană, dar al cărui scop a fost lansarea oficială a candidaturii lui Mircea Geoană. Lansare făcută tot de Mihaela Geoană.

Ba chiar mai mult, în același podcast, Mihaela Geoană vorbește și despre rolul Primei Doamne în România, criticând absența soțiilor foștilor șefi de stat din aparițiile publice. Nu s-a sfiit să vorbească și despre modul în care ar acționa dânsa dacă ar ajunge Prima Doamnă.

"Cred că e nevoie să aibă un rol, un model care să încurajeze anumite domenii în societate, cu societatea civilă, cum ar fi normele de a-ți crește copilul, de alimentație sănătoasă, de a face sport. Sunt atâtea teme.. Deci sunt sigură că rolul ăsta se va modifica. Vedem ce ne rezervă viitorul", spunea Mihaela Geoană în podcastul Ilincăi Vandici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE