ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cum explică Mircea Geoană donația primită de soția sa Mihaela. O nouă dezvăluire despre legăturile familiei Mănescu cu Moscova

Postat la: 04.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Seria de dezvăluiri despre legăturile unor apropiați ai lui Mircea Geoană și Kremlin continuă. Vlad Mănescu, fiul fostului primar al Sectorului 6, a avut și el legături de afaceri cu o apropiată a unui oligarh rus. Candidatul independent la prezidențiale a dat detalii despre donația primită de fundația soției sale Mihaela de la familia Mănescu.

Rareș Mănescu, implicat în Mișcarea România Renaște care a organizat campania la alegerile prezidențiale ale lui Mircea Geoană, avea afaceri cu un propagandist rus. Soția sa, Ramona Mănescu, a donat 14.200 euro fundației conduse de Mihaela Geoană, iar fiul lor, Vlad Mănescu a vândut o companie de consultanță unei foste colaboratoare a oligarhului rus Moshe Kantor, sancționat internațional.

Cea mai nouă dezvăluire publicată de Context.ro, după o anchetă internațională, arată legătura dintre Vlad Mănescu și Lisa Schmidt, care a făcut parte din board-ul unei companii deținute de Alexey Kozlov, un oligarh care face parte din cercul apropiat al lui Putin, partenerul de afaceri al lui Rareș Mănescu. La momentul tranzacției, Mănescu senior era implicat în campania electorală a lui Mircea Geoană, pentru alegerile prezidențiale, deși acesta era încă Secretar General Adjunct al NATO, potrivit sursei citate.

Mircea Geoană a catalogat toate dezvăluirile drept „o acţiune de compromitere pe model FSB". Fostul secretar adjunct al NATO a clarificat însă cum a avut loc donația sumei de peste 14.000 de euro către fundația condusă de soția sa. El i-a catalogat pe soții Mănescu drept „oameni onorabili".

„Acum un an de zile a existat o gală de fund raising cu 120 de oameni. S-au licitat 12 obiecte, au fost cumpărate, au plecat acasă și banii au fost donați fundației pentru a cumpăra acest mamograf digital care poate să rezolve probleme de cancer la sân în toate comunele din această țară. Doamna Ramona Mănescu sau familia Mănescu a cumpărat atunci, a licitat și a cumpărat. Dacă mie îmi spune cineva și efectiv vreau să spun că nu accept acest tip de insinuări, că un gest făcut de niște oameni onorabili în acel moment de a face un gest frumos care se duce către femeile de la țară care au nevoie de sprijin medical din partea fundației pe care o soția mea a înființat acuma 23 de ani, dacă asta este o problemă și este o acuză din partea presei, înseamnă că suntem pe două planete diferite. Au donat, au donat, au fost 120 de oameni. Mammo-van-ul există, se duce și face treabă bună la în comunele din România pentru femeile in România care nu pot merge la doctor. Deci asta este relația cu această familie", a spus Mircea Geoană.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE