ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cum comentează Marcel Ciolacu angajarea Vioricăi Dăncilă la BNR. Mesaj neașteptat al liderului PSD

Postat la: 19.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marcel Ciolacu, liderul PSD, îi urează succes Vioricăi Dăncilă la noul loc de muncă. Fostul premier al României s-a angajat la Banca Națională, acolo unde va fi consilier pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde, conform unei informații confirmate chiar de BNR.

Trecerea fostului președinte al PSD în echipa lui Mugur Isărescu a stârnit un val de reacții în politica românească. Însă, spre deosebire de mulți alții care și-au exprimat o părere față de acest subiect, actualul lider al social-democraților, Marcel Ciolacu, a evitat să comenteze prea mult. Întrebat despre angajarea Vioricăi Dăncilă pe funcția de consultant la un departament care se va ocupa de trecerea la moneda euro, Ciolacu a răspuns scurt: „Eu, doamnei Dancilă, îi urez mult succes în noua activitate".

Fostul prim-ministru va ocupa la Banca Națională a României funcția de consultant pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Biroul Vioricăi Dăncilă este în cadrul unui departament care se va ocupa de trecerea la moneda euro. Ea a început noul loc de muncă în data de 14 mai și are un salariu net de aproximativ 10.000 lei pe lună.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE