Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Ghinea după ce Marcel Ciolacu a spus că nu găsește proiectul PNRR: „Chiar e atât de prost cum pare"!

Postat la: 21.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea (USR), a criticat în termeni duri declarațiile premierului Marcel Ciolacu, care a spus că nu găsește în guvern proiectul PNRR.

„Ca să vă mai spun un lucru, am dat şi eu căutare la prim-ministrul României să mi se pună şi mie PNRR la dispoziţie. Nu există. Dacă dumneavoastră aţi mai auzit aşa ceva - în Guvernul României proiectul PNRR nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră", a spus Ciolacu.

„Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Tocmai a zis la presă că nu găsește PNRR-ul. Cu aerul ăla jovial, de tablagiu care știe misterele universului, dar nu le zice. De fapt, nu există nimic dincolo de privirea bovină. Omul chiar e atât de prost cum pare. PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu.

De altfel, acum o lună se lăuda că a trimis la Bruxelles propunerea de revizuire a PNRR. Adică a revizuit ceva ce nu găsește? Cum? Înțeleg că poți fi vrăjit de propria propagandă, dar totuși există o limită, unde minciuna devine prostie flagrantă. Marcele, uite, mă: https://mfe.gov.ro/pnrr/. Vai, ce idioți ne conduc!", a scris Ghinea pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE