Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cozmin Gusa: Soros pune mâna pe serviciul secret al Moldovei!

Postat la: 02.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parlamentul Republicii Moldova l-a votat în funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate al Moldovei pe Alexandru Musteață.

Alexandru Musteață are 34 de ani și este originar din Ungheni. Este licențiat în științe politice, specializat pe relații internaționale. În 2021, a fost numit membru al Comisiei Electorale. A fost director al Departamentului Buna guvernare al Fundației Soros-Moldova și a activat în mai multe funcții al această fundație. A fost expert afiliat al CID privind NATO.

Legat de aceasta chestiune, consultantul politic Cozmin Gușă, un cunoscator al mecanismelor lui George Soros, dar si al politici de peste Prut, a comentat:

"Maia Sandu a înaintat în parlament propunerea Alexandru Musteață pentru funcția de director SIS (SRI-ul moldovenesc cum ar veni), care e nimeni altul decât conducătorul filialei fundației Soros în Moldova. Până azi el era doar consilier pe securitate la PM Natalia Gavriliță și membru în autoritatea electorală. Pentru ca să vă lămuriți că titlul este justificat, vă reamintesc că acum ceva vreme a fost numit la Centrul Anticorupție (DNA-ul moldovenesc) un șef ce provenea tot de la un ONG al lui SOROS. Iar primul act semnat de acesta a fost acordul de colaborare CNA cu fundatia Soros."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE