Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cozmin Gușă: Ucrainenii de la Myrotvorets îi persecută grav și oficial pe moldoveni după ce l-au condamnat la moarte pe Roger Waters!

Postat la: 07.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce-am publicat azi-dimineață analiza despre demersurile naziste ale celor de la site-ul ucrainean Myrotvorets, ce pune pe lista morții pe oricine contrazice propaganda oficială ucraineană, am primit informații halucinante de la Chișinău, pe care vi le sintetizez aici.

Myrotvorets monitorizează de câteva luni presa scrisă și online din Moldova, tv-urile și radiourile. Dacă îți permiți ca cetățean moldovean să critici politica lui Zelenskiy ești pus automat pe lista indezirabililor. Atenție, chiar dacă poziția exprimată este ca și comentariu la vreo postare, vei fi împins pe listă. Terorizarea gândirii libere, clar!

Mai mult, dacă ești pe lista Myrotvorets, când ajungi la frontiera cu Ucraina poliția lor de frontieră nu îți permite accesul pe teritoriul țării lor pe motiv că ești în baza de date a acestui site privat. Iar dacă apare ceva incriminant despre tine pe site, de tip Roger Waters, riști să fii reținut imediat!

Și referitor la minoritatea românească, azi mi s-a indicat o persoană care a postat despre sudul Basarabiei și Bucovinei precum ca sunt pământuri românești, și a fost reținut 7 ore la trecerea de frontieră Moldova-Ucraina, apoi ATENȚIE (!), a primit ștampila "deportat" și interdicția pentru 5 ani de a intra în Ucraina.

Se confirmă și faptul că fostul ministru de interne a lui Zelenskiy, coruptul Avakov, este cel ce susține site-ul și activitățile sale naziste, dar acum e clar că autoritățile ucrainene sunt coordonatorii principali. Susținuți și protejați de la Bruxelles! Treaba asta e împuțită rău și pot prevedea derapaje grave în scurt timp, tocmai pentru că Occidentul acționează în cazul Ucrainei exact ca celebrul personaj ''doctor Frankenstein'', iar noi cetățenii am devenit oițe.

Cozmin Gușă

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE