ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cozmin Gușă: Impotența liberală l-a salvat pe Vasile Dîncu de la o demitere absurdă!

Postat la: 17.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consultantul politic Cozmin Gușă apreciază că în Scandalul "Dîncu-Pace" s-a conexat cu acela "Popescu-Energie", asa ca până la urmă ministrul Apărării a ieșit "la vopsea" grație "impotenței liberale".

"Dacă Vasile Dîncu ar fi fost demis pe motivația declarației referitoare la negocierile cu rușii pentru obținerea păcii, ne-am fi consolidat statutul de țară de tip bananier unde orice este posibil și mass-media sprijină fiecare afirmație guvernamentală, cu condiția să fie bine remunerată prestația. Pesediștii l-au salvat pe Dîncu (deși mulți nu doreau asta) doar pentru că au condiționat plecarea clujeanului la pachet cu Popescu-Energie, lucru de neacceptat și imposibil de realizat pentru impotenții liberali.

În consecință, degeaba au trâmbițat 'cotroceniștii' Gorghiu și Muraru azi de dimineață pentru plecarea lui Dîncu, deoarece partidul lor nu e-n stare să-și demită cel mai detestat membru al echipei lui Ciucă, pe Popescu-Energie. Deci rămâne ca-n tren, răfuiala între taberele din serviciile secrete, unde demiterea lui Dîncu era un element principal de tip pierdere-câștig, se amână încă o tură. Așa e atunci când toți combatanții au dosare despre toți, nu mai e cu 'ȘAH și MAT', ci e cu 'PAT'!", scrie Cozmin Gușă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE