Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Consilier județean despre Clotilde Armand: "În Franța era răpită și violată zile în șir!"

Postat la: 09.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, susține că un consilier județean PSD ar fi comentat pe Facebook agresiunea reclamată de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunând că „în Franța era răpită și violată zile în șir".

Cătălin Toma îl acuză pe consilierul județean Ioan Micu că a scris un comentariu pe Facebook despre situația în care se află primarul Sectorului 1 din București. „Consilierul județean PSD Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, "aplaudând" indirect modul în care aceasta a fost agresată în București. "În Franța era răpită și violată zile în șir". Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic", a scris, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Președintele Consiliului Județean îi solicită conducerii filialei PSD să-l sancționeze pe consilier. „În condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se știe prea bine), sancționarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare", a precizat Toma.

Consilierul județean a spus că regretă situația creată. Ioan Micu susține că a făcut remarca deplasată după ce a consumat bere și că nu a realizat implicațiile mesajului său. De asemenea, Micu dezvăluie faptul că a fost mustrat prin intermediul telefonului de șefii de partid. „Regret, eu sunt mai sarcastic, îmi pare rău pentru situația creată. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram într-o dispoziție... băusem două, trei beri la halbă, nu mi-am dat seama de implicații", a declarat, pentru Mediafax, consilierul județean Ioan Micu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE