Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conflictul Dăncilă-Pleşoianu continuă după Congres: „Discursul meu, antieuropean? Nici cei care mă critică nu au spus o asemenea gogomănie"

Postat la: 01.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a scris, luni, pe Facebook, că descrierea făcută discursului său de la congresul PSD de sâmbătă de către liderul PSD Viorica Dăncilă ca fiind "antieuropean" şi "antiamerican" este o "gogomănie" pe care nici criticii lui nu o folosesc.

Imaginea articolului Conflictul Dăncilă-Pleşoianu continuă după Congres: „Discursul meu, antieuropean? Nici cei care mă critică nu au spus o asemenea gogomănie"

"Mult prea rafinată intelectual doamnă Dăncilă, cine dacă nu dumneavoastră putea pricepe şi spune că discursul meu de la Congres a fost «antieuropean» şi «antiamerican»!?... Nici măcar cei care mă critică de regulă nu au spus o asemenea gogomănie! Ştiau că s-ar fi plasat singuri în categoria «iremediabil penibili»...

Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul că sunteţi... remarcabilă. Se pare că nu «orice om îi e frică» să se facă de râs...

P.S. Aţi uitat să ziceţi şi treaba aia cu «ruşii». Ce naiba, doamna Dăncilă, tot eu să vă învăţ? Noii dvs. «consilieri» de... serviciu ce păzesc?", a scris deputatul social democrat Liviu Pleşoianu, luni, pe Facebook.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, cu referire la acuzaţiile lansate de Liviu Pleşoianu, că nu este condusă de servicii, precizând că şi ea l-ar putea critica pentru discursul antieuropean şi antiamerican de la Congres, pe care Viorica Dăncilă a spus că nu şi-l asumă.

Liderul PSD a precizat că l-a lăsat pe Liviu Pleşoianu să candideze pentru conducerea formaţiunii social democrate, deşi nu îndeplinea condiţiile.

Liviu Pleşoianu a fost, la congresul PSD de sâmbătă, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte PSD. El a acuzat-o pe aceasta că s-a dezis de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, şi spune că a "Dăncilă a predat cu arme şi muniţii partidul inclusiv faţă de domnul Klaus Iohannis".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE