Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Comuniștii moldoveni anunță înființarea unul Consiliu Național cu poporul: "Inflația este fără precedent!"

Postat la: 03.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partidul comuniştilor (PCRM) iniţiază un Consiliu naţional cu poporul, "pe baza situaţiei catastrofale în care se află Moldova". Potrivit Infotag, acest lucru a fost anunţat joi, într-un briefing, de către preşedintele formaţiunii, Vladimir Voronin, care şi-a exprimat încrederea că "autorităţile PAS ar trebui să fie trase la răspundere pentru ceea ce au făcut".

"În mai puţin de un an de guvernare a "ciumei galbene", avem o inflaţie fără precedent, o creştere necontrolată a preţurilor şi a tarifelor. Chiar şi experţii apropiaţi regimului de guvernământ spun că am devenit de patru ori mai săraci faţă de începutul verii 2021. Mulţi locuitori ai ţării au acum o alegere groaznică între trei cheltuieli: o bucată de pâine, servicii comunale sau medicamente. Acesta este un genocid împotriva propriului popor", s-a indignat liderul comunist.

El a acuzat autorităţile reprezentate de preşedintele ţării şi preşedintele Parlamentului că "atrag Moldova într-o confruntare militară". "Ne vom întâlni cu cetăţenii din fiecare localitate şi le vom cere părerea. Pe baza rezultatelor întâlnirilor, vom întocmi un plan de acţiune. Acesta va include, probabil, atât un vot de neîncredere în guvern, cât şi proteste la nivel naţional", a rezumat fostul preşedinte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE