Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Codrin Ștefănescu, după o vizită la Liviu Dragnea: "Starea lui se înrăutățește!"

Postat la: 13.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a vorbit despre starea de sănătate a fostului lider PSD Liviu Dragnea, după ce l-a vizitat la închisoare.

Codrin Ștefănescu a discutat cu Dragnea despre situația din PSD și din țară și despre cum a eliminat Marcel Ciolacu de pe listele pentru alegerile parlamentare, ce vor avea loc pe 6 decembrie, peste 100 de parlamentari. Starea de sănătate a lui Dragnea se deteriorează pe zi ce trece, a avertizat Ștefănescu.

„Astăzi am fost sa-l văd pe Liviu! Dimineață la prima oră, exact cum am primit dreptul la vizită. Am vorbit cu el despre multe lucruri la ordinea zilei. Despre situația PSD sub Ciolacu și gașca sa securistoidă, despre cum au fost inlăturați de pe liste mai mult de o sută de parlamentari PSD, despre inepțiile guvernului-gen închiderea piețelor, despre starea de spirit din societate. M-a rugat să transmit mulțumiri tuturor celor ce i-au scris", a transmis Codrin Ștefănescu.

Ștefănescu spune că sănătatea lui Dragnea este la pământ, dar nimeni nu îndrăznește să condamne public abuzurile asupra fostului lider PSD. „În rest, situația lui e neschimbată de data trecută: nu i se dă dreptul la muncă, nu are voie să vorbească cu presa, starea lui de sănătate se înrăutățește în mod constant. Hotărârea instanței nu se aplică în cazul său, nimeni nu ia poziție publică în fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de frică! V-am promis că vă țin la curent, asta am fācut!", a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE