Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Clotilde Armand face poliție politică locală: Primărița își spionează contracandidații!

Postat la: 02.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clotilde Armand se folosește de Poliția Locală pentru a-i urmări pe contracandidații ei. Totul reiese dintr-o conversație purtată de doi angajați ai Primăriei Sectorului 1.

Potrivit acestui dialog, Poliția Locală Sector 1 monitorizează, prin sistem video, contracandidații primarului Clotilde Armand. În 2020, Armand acuza fosta administrație că a urmărit-o cu Poliția Locală la protestele din 2017, din Piața Victoriei. Din conversația în cauză reiese că Poliția Locală a Sectorului 1 ar monitoriza prin sistemul video activitatea liberalului George Tuță, care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 1.

„Cică poliția locală monitorizează toate mișcările prin sistemul video. Să vadă ce face și unde se duce Tuță cu gașca", se arată în discuția celor doi angajați. Practic, Poliția Locală este acuzată în această discuție că în loc să vegheze la siguranța cetățenilor ar urmări prin sistemul de monitorizare video mișcările principalului contracandidat al edilului. Primărița Sectorului 1 folosește Poliția Locală și pentru a merge prin blocuri, unde își face campanie.

Aceasta a fost surprinsă recent într-o scară de bloc din zona Gării de Nord, în timp ce își făcea campanie, promovând serviciile medicale ale Centrului Caraiman. Edilul bate din ușă în ușă, mai ales la adresele unde locuiesc persoanele în etate, pentru a le povesti acestora de serviciile respective. Doar că edilul merge în această campanie cu un polițist local, care de multe ori sună personal la uși și înlesnește accesul în aceste scări, care sunt proprietate privată, precizează sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE