Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Claudiu Târziu în ședința istorică a Parlamentelor României şi Republicii Moldova: ”Nedreapta interdicție pusă lui George Simion!”

Postat la: 18.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR, este singurul senator român care a vorbit, în ședința istorică a Parlamentelor României şi Republicii Moldova despre faptul că George Simion, președintele AUR, nu a putut să intre în Republica Moldova, fiind trimis înapoi în România, deși aterizase pe aeroportul din Chișinău.

Senatorul Târziu a cerut eliminarea interdicțiilor de călătorie impuse cetățenilor români de către regimurile anterioare actualei conduceri a Moldovei.

"Fraților, eu iubesc Basarabia și îi iubesc pe basarabeni. În venele mele curge și sânge de basarabean, bunica mea maternă s-a născut în Basarabia. Ar trebuie să ne gândim la un tratat de cetățenie bilaterală. Dorim să anulăm toate interdicțiile de călătorie puse unor cetățeni români impuse de regimurile anterioare. Vreau să mă refer și la nedreapta interdicție pusă colegului nostru George Simion, liderul AUR, care azi ar fi trebuit să fie aici.", a spus Claudiu Târziu, la Chișinău.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE