ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Claudiu Târziu (AUR): "Apocalipsa adusă de Ursula"

Postat la: 18.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor și liderul europarlamentarilor AUR, Claudiu Târziu, a declarat, în contextul sesiunii plenare desfășurate la Strasbourg în cadrul căreia Ursula von der Leyen a fost aleasă cu 401 voturi din 707 valabil exprimate pentru conducerea Comisiei Europene, că cel de al doilea mandat al acesteia va aduce apocalipsa asupra noastră, a României, dar și a întregii Uniuni Europene.

„Ursula von der Leyen vrea să schimbe Tratatele de funcționare ale Uniunii Europene, astfel încât să transforme UE într-un suprastat federal, polițienesc și condus autoritar, inclusiv cu mijloace totalitare precum cenzura.

Vor crește cheltuielile pentru apărare (0,25% din PIB sunt astăzi pentru fiecare stat, 800 de milioane de euro în dreptul României, de pildă; dar vor fi 0,50%) care vor merge mai ales pentru susținerea Ucrainei; va exista o piață unică a apărării, iar Comisia va avea un Comisar pentru apărare. Se caută ca, pornind de la industria de apărare, să se ajungă la o armată unică europeană.

Europol se va transforma într-o agenție de securitate europeană, cu drept de acțiune fără frontiere în cadrul UE.

Se va construi un "scut al democrației ", cibernetic, prin colaborarea cu serviciile secrete, menit să cenzureze orice opinie neconformă și orice informație considerată "manipulatoare".

De asemenea, Ursula von der Leyen amenință să ducă la un alt nivel Pactul Verde European/Green Deal, un program de distrugere a economiei UE și care afectează România în cel mai înalt grav deja.

Nu în ultimul rând, promite să continue să infuzeze în toate actele de conducere ale Comisiei ideologia neomarxistă.

Ideologia de gen, eco-marxismul, imigrația ilegală, discriminarea pozitivă a minorităților, implicarea UE în războiul din Ucraina vor avea un suporter puternic și permanent în Ursula von der Leyen."

Liderul AUR precizează că toate aceste concluzii s-au desprins din discursul pe care Ursula von der Leyen l-a ținut în această dimineață în fața Parlamentului European, referitor la ce intenționează să facă în noul mandat.

„Pur și simplu, Ursula von der Leyen, susținută de PPE, S&D, Renew și Verzi, își propune fie să facă un nou URSS din UE, fie să arunce în aer UE.

Aceasta a obținut cu mult mai multe voturi decât în 2019, iar cei care au votat cu PSD, PNL, UDMR și USR au contribuit la această victorie" - a concluzionat Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR și liderul europarlamentarilor AUR, Claudiu Târziu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE