ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Ciolacu trimite un mesaj pentru Cîţu din Vama Veche: "Florin, noi suntem aici. Tu?!" Grindeanu: "Don't drink and drive!"

Postat la: 29.08.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Florin, noi suntem aici. Tu?!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, publicând şi o poză în care este alături de fostul premier Sorin Grindeanu. De altfel, Sorin Grindeanu a postat şi el o imagine, cu mesajul "Don't drink and drive!".

Pe pagina lui Ciolacu au apărut imediat câteva comentarii haioase, precum „Iertaţi-l! E plecat la pâine!" sau „Lipsesc Ponta şi Dragnea". Alţi comentatori îi ironizează, însă, pe cei din imagini: „Credeţi că aţi făcut o glumă bună? Ştiţi că pagina dvs. este publică iar comportamentul de adolescent întârziat pe care-l afişaţi în această postare îl poate urmări o naţiune întreagă?" sau „Momentul ăla când încerci să pari om din popor şi nu îţi iese".

Premierul Florin Cîţu spunea că îşi va respecta promisiunea şi va merge în această vară în Vama Veche, după ce în primăvară au fost anunţate noi măsuri de relaxare: „Am promis că merg în Vamă şi acum că am ridicat restricţiile de noapte, vă spun că este şi un motiv egoist. Pentru că am ridicat restricţiile de noapte, am promis că merg, deci acum trebuie să mă duc neaparat în Vamă să stau toată noaptea".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE