Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciolacu: Schimbarea lui Raed Arafat, una dintre cele mai mari greșeli ale Guvernului Orban

Postat la: 11.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marcel Ciolacu a declarat, marți, că schimbarea lui Raed Arafat de la Departamentul pentru Situații de Urgență este una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ar putea face Guvernul Orban.

„Este cred că una dintre cele mai mari greșeli pe care actualul Guvern ar putea să o facă. Sunt oameni care nu au agendă publică, au agendă personală și cred că acest lucru se ascunde în schimbarea domnului Arafat. Domnul Arafat este unul dintre oamenii care au demonstrat și au realizat multe lucruri. Când nu muncești și nu faci nimic, nu greșești niciodată", a spus Marcel Ciolacu.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat zilele trecute că nu va demisiona din funcție, în ciuda atacurilor din ultima perioadă, mai ales după apariția filmului privind prima intervenție la Colectiv: „Să mă demită dacă vor", spune Arafat, care admite că ar putea părăsi România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE