Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciolacu răspunde acuzațiilor lui Ioannis cu o fotografie: "Nu toți suntem roboți în țara asta!"

Postat la: 29.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis l-a criticat miercuri pe Marcel Ciolacu, subliniind că acesta nu a respectat restricțiile impuse de autorități, fiind fotografiat la masa unui restaurant cu un număr de persoane mai mare decât cel permis. Replica șefului PSD nu a întârziat să apară, acesta postând pe pagina sa de Facebook o fotografie însoțită de un mesaj în care a scris: „Nu toți suntem roboți în țara asta."

„După „atât s-a putut", noul epitaf al guvernării Iohannis-Orban care arată strategia „pas cu pas" din pandemie este „s-a făcut cât s-a putut face"! NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei! Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Acesta a mai scris în mesajul său: „Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!"

„PS: E totuși ciudat ca președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze...", a mai scris Marcel Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE