Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciolacu, după înjurăturile adresate PSD la Şcoala de Vară a TNL: "E ruşinos ce s-a întâmplat. Îmi lasă un gust mai mult decât amar"

Postat la: 13.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că "e ruşinos" ce s-a întâmplat la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal, unde tinerii liberali au adus injurii social-democraţilor, adăugând că acest incident i-a lăsat "un gust mai mult decât amar".

"E ruşinos ce s-a întâmplat. Am văzut că preşedinta TNL şi-a cerut scuze şi o felicit. (...) Îmi lasă un gust mai mult decât amar tot ceea ce s-a întâmplat. Data viitoare îi invit la TSD, unde au avut ateliere pe fiecare domeniu, au discutat", a spus Ciolacu la România TV.

El a adăugat că "fiecare face cât poate".

"Din punctul meu de vedere, preşedinta lor a făcut un gest corect. Atât au putut. Poate o fi un amendament la 'România educată'. E jignitor şi arată o imaturitate, cred că au o problemă internă. Când nu ai capacitatea de a dezvolta ceva, atunci înjuri. Chiar dacă e o căsnicie, cum spuneau unii, nu din dragoste, din interes. Presupun că nici în căsniciile din interes nu există astfel de jigniri", a menţionat acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE