Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciolacu cere dublarea alocaţiilor din impozitarea pensiilor speciale şi promite că PSD nu va ataca la CCR o ordonanţă venită în acest sens

Postat la: 09.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că banii pentru dublarea alocaţiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale. El a promis că PSD nu va ataca la Curtea Constituţională o ordonanţă de urgenţă emisă de Guvernul Orban în acest sens.

„Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea dublării alocaţiilor. La preşedinte este respingerea OUG. Presupun că o să o promulge, nu are niciun temei. Am mai auzit anumiţi membrii ai Guvernului care invocau că o vor ataca această lege la CCR. Ce să atace? Ordonanţa lor de prorogare a termenului? E bine să avem mişcări politice, problema e când devenim ridicoli.

Dacă nu au bani să dubleze alocaţiile, îl invit din nou pe domnul Orban, mâine dimineaţă, să facă şedinţă de guvern şi să impoziteze toate pensiile speciale şi atunci o s facă rost de bani pentru dublarea alocaţiilor. Cred că e cea mai rapidă metodă. Eu îi garantez că PSD nu va ataca această ordonanţă la CCR", a declarat Marcel Ciolacu, la B1 TV.

Marcel Ciolacu a explicat că Guvernul Orban poate amâna dublarea alocaţiilor printr-o nouă ordonanţă de prorogare a termenelor. El a precizat, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, că indiferent de ora la care va fi emisă această ordonanţă, chiar dacă va fi dată „noaptea ca hoţii", Monitorul Oficial va funcţiona şi actul normativ menţionat va apărea până dimineaţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE