Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce scandal a făcut Șoșoacă la mașina poliției care a prins-o pe radar la 100 de km/h. Senatoarea SOS a rămas fără permis VIDEO

Postat la: 10.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorea independentă Diana Șoșoacă, președintele partidului SOS România, a rămas duminică fără permis de conducere, după ce a circulat în zona Buftea cu o viteză de 110km/h deși limita de viteză era de 40km/h.

Diana Șoșoacă a declarat într-un video postat pe contul său de Facebook că a fost urmărită de acasă, că doar pe ea au oprit-o polițiștii și că se dorește să fie împiedicată în alegeri, în contextul în care permisul îi va fi suspendat pe întreaga durată a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Senatoarea a precizat că va depune contestație.

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE