Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a raspuns liderul celei mai performante organizații județe PNL la intrebarea dacă vizează președinția partidului

Postat la: 04.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dan Motreanu, seful organizatiei PNL Giurgiu, care este si europarlamentar, a declarat că nu ştie dacă va candida, pe viitor, la funcţia de preşedinte al partidului şi a subliniat că la Congresul partidului din toamnă nu s-a pus problema găsirii unui al treilea candidat, mai ales că a fost o competiţie acerbă între cei doi candidaţi.

"Nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla. Într-adevăr, noi, un grup de 8-10 organizaţii, ne-am întâlnit de mai multe ori pe parcursul derulării competiţiei interne şi nu s-a pus neapărat în discuţie găsirea unui al treilea candidat. De ce? Pentru că lucrurile erau destul de avansate, pentru că deja echipele erau destul de poziţionate şi susţinătorii erau relativ numeroşi şi împărţiţi între cele două tabere şi pe noi ne-a preocupat mai mult găsirea unor soluţii, a unui compromis în conotaţia pozitivă a lucrurilor, de a crea o echipă comună şi de a găsi o cale comună pentru ca acest congres să se desfăşoare nu într-o competiţie atât de acerbă, ci mai debgrabă într-o competiţie care să aducă o formulă şi o negociere şi să aducă o echipă de leadership la conducere", a declarat Dan Motreanu intr-un interviu la Digi24.

Europarlamentarul a adăugat că nu a impus niciunui membru al organizaţiei pe care o conduce să voteze în vreun fel, la Congresul PNL. "Fiecare membru din delegaţia noastră, fiecare a votat cum am dorit. Nu aş fi impus nici dacă mergeam într-o anumită direcţie, nu e stilul meu de a face politică, nu aş fi impus vreunui coleg să voteze împotriva propriei dorinţe şi propriei conştiinţe", a declarat Motreanu. În septembrie, Motreanu afirma că Congresul PNL este unul ratat pentru că a devenit doar o luptă pentru funcţii şi că în formaţiune funcţionează vasalitatea faţă de şef şi mentalitatea de partid balama. El spunea că în urma fuziunii PDL cu PNL a fost luat ce este mai rău de la cele două partide.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE