Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cazul Muhscină a demonstrat că unor liberali li s-a uscat masca pe figură!

Postat la: 04.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

George Muhscină și-a dat demisia pe șest din PNL Constanța! Nu a mai trecut pe la conducerea de partid! Se grăbea să se înscrie pe lista pentru candidații la șefia Consiliului Județean Constanța, clasa independenți!

Cazul Muhscină a demonstrat că unor liberali din gașca lui Gheorghe Dragomir li s-a uscat masca pe figură! Folosirea în exces a măștii pe figură are și efecte colaterale de durată, în ciuda faptului că ne sunt recomandate pentru a ne menține în viață...

Un caz alarmant. Unor liberali, de pildă, li s-au uscat masca pe figură și izmenele pe călător...În cazul politicienilor, mai ales al politicienilor, masca scoate în evidență principalele laturi ale caracterului unora dintre ei. Nu îi pot numi trădători, pentru că nu am dovezi, dar sunt măști cu ochii ieșiți din orbite, cu ploapele pâlpâind des ca la miopi, măști cu un singur ochi, și acela de pisică, măști de carnaval, măști de protecție pentru "lovituri de stat" în PNL, măști cu fermoare USR pentru cei proști de gură, măști pentru propagandiști vânduți de multă vreme, măști pentru cârnățarii partidului, măști din pepene, măști specifice nesimțiților, măști pentru spărgătorii de partide, măști pentru diverși profitori și vânători de avantaje politice, măști, după modelul apărătorilor de sudură, pentru candidaturi la diverse funcții de conducere, măști de dalmațian gata să demisioneze ori de câte ori intră în călduri, măști pesediste pe bază de doctrină liberală, măști pentru protecția celor care procedează ca Brutus în PNL, masca poartă anul de fabricație, numele și prenumele: George Muhscină, bun jucător cu masca, Muhscină, care acum râde, acum plânge!, acum, nici nu plânge, nici nu râde, se dă doar cu fundul de pământ că vrea să candideze pentru funcția de președinte al C.J.(!), pe-n ce ?, unde am mai întâlnit eu secvența asta?, în Cartea junglei a politichiei..., mască pentru demisii cu goarnă, ca să te țină minte, domnule Muhscină, foștii colegi din PNL Constanța!, cu demisia de astăzi, Muhscină și-a lăsat colegii de partid mască, dar nu o poartă nimeni!, cum se numește Muhscină de la masca ce face pesedei?

În rest, sunt măștile recomandate de Guvern ca să nu o mierlim înainte de sfârșitul lumii...Sunt indivizi care poartă două, trei și chiar mai multe măști pe figură! Și vă spun și de ce. Inclusiv izmene. Au fost capturați de către Miliția Populară în calitate de mistreți suspecți care ce credeți că făceau? Săpau de zor la rădăcina PNL Constanța! Da, cum să zic, săpau, nu glumeau!

După cum am mai comentat, măștile au, în marea lor majoritate, un caracter romantic. Chiar dacă este vorba de activiști de partid, și ei sunt oameni! Te părăsesc când îți este lumea mai dragă! Când vrea să o tulească repede, îl dă de gol masca plângăcioasă!

Lucian Cristea

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE