Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Carmen Dan, pusa la punct de Clotilde Armand dupa ce l-a criticat pe Ciolos

Postat la: 18.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Carmen Dan a fost pusa la punct de Clotilde Armand, unul dintre candidatii USR-PLUS la alegerile europarlamentare, dupa ce ministrul de Interne l-a criticat pe fostul premier Dacian Ciolos si l-a acuzat ca "a uitat" sa dea inapoi banii donati pentru Cumintenia Pamantului.

Totul a inceput de la o postare de pe Facebook a ministrului Carmen Dan. Ea a scris pe contul personal ca "pentru unii a inceput campania" si l-a criticat pe Dacian Ciolos care duminica s-a aflat in judetul Teleorman pentru a strange semnaturi pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

"A inceput campania! ...cel putin pentru unii, care atunci cand puteau nu au facut NIMIC, care au stat cuminti la cutiuta si care acum, in preajma de europarlamentare, via prezidentiale, si-au facut partidulete (sau 'prietenii' le-au facut partidulete) cu care promit sa rastoarne muntii din loc! Acum sunt dispusi sa faca orice, dar chiar orice, pentru a ajunge sa traiasca iarasi bucuria de a nu face NIMIC!

Si pentru ca fapte nu au in spate, pentru ca cifra care ii reprezinta ca politicieni este 0, cu ce ar putea defila acesti mici visatori si infatuati, in general 'fosti', daca nu cu vorbe si promisiuni mincinoase?

Asa ca, incercand marea cu degetul, domnul Ciolos a descins in periplul campaniei si prin Teleorman, chit ca avea dansul ceva informatii ca pe acolo lumea nu prea il apreciaza!

Ei bine, si-a luat avant spre Rosiorii de Vede si, dupa ce a coborat din sferele inalte, monsieur Julien a constatat ca acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormaneni. Probabil in programul sau (foarte posibil o reeditare a lamentabilei platforme 100) are promisiuni ca va umple tara de autostrazi", a scris Carmen Dan pe reteaua sociala.

Ea si-a continuat atacul la adresa fondatorului PLUS acuzandu-l ca nu a mai inapoiat banii romanilor care au donat pentru Cumintenia Pamantului.

"Intrebarea este: Cum veti reusi, domnule Ciolos, atat timp cat singurul proiect al guvernarii dumneavoastre a fost un fiasco total? Nu mai stiti care? Va aduc eu aminte: sculptura lui Brancusi, Cumintenia Pamantului. Sigur ati uitat, domnule Ciolos, la fel cum ati uitat sa dati banii inapoi celor care au donat!

Sunt convinsa ca asa veti uita si toate promisiunile pe care le faceti in aceasta campanie electorala!

De obicei, domnule Ciolos, orice activitate incepe de jos si creste pana ajunge la nivel national. Trebuie sa recunosc ca sunteti atipic. Intai v-ati batut joc de toata Romania in 2016, cu aerul dumneavoastra de bruxellez atotstiutor, pentru ca zilele acestea sa tineti lectii de buna-cuviinta politica teleormanenilor.

P.S.: Pentru 'sfantul selfie' de care nu va puteti desprinde, incercati un zambet sincer. Pe romani nu i-a impresionat niciodata falsitatea...", a conchis ministrul.

In replica, Clotilde Armand a comentat la postarea lui Dan si a notat ca restituirea banilor donati pentru Cumintenia Pamantului a fost amanata chiar de coalitia de guvernare PSD - ALDE, si nu de Guvernul condus de Ciolos.

"Stimata d-na: restituirea donatiilor pentru 'Cumintenia Pamantului' a fost amanata de Guvernul Romaniei (PSD-ALDE) prin ordonanta de urgenta pana la data de 31 decembrie 2019. Mai bine stergeti ce ati scris. Va faceti singura de rusine", este comentariul lasat de Armand la postarea din mediul online.
Comentariu Clotilde Armand

Ulterior, Clotilde Armand a facut o captura de ecran la postarea ministrului si a publicat fotografia pe Facebook, alaturi de mesajul "Stimata d-na Carmen 'Decat' Dan: N-am uitat de dvs. Va asigur ca veti plati scump pentru tot ce ati facut in 10 august".

In urma cu putin timp, consilierul local USR a distribuit un link cu titlul "Clotilde Armand o umileste public pe Carmen Dan. Ministrul de Interne raspandeste informatii false de pe pagina sa de Facebook!". Comentand formularea, Armand a scris: "Carmen Dan pe Podul Minciunilor. N-am umilit-o. I-am spus doar adevarul".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE