Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Capital.ro: Premierul interimar Nicolae Ciucă avertizează că trece cu tancul peste oamenii lui Orban

Postat la: 11.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astăzi, la întâlnirea cu ELCEN, Nicușor Dan, premierul interimar Nicolae Ciucă și alți membri ai Guvernului, la un moment dat, premierul Nicolae Ciucă s-a ridicat în picioare și i s-a adresat lui Ionel Dancă spunându-i că este inadmisibil modul în care se comportă și jocurile de culise pe care le face. Premierul i-a mai spus acestuia și că dacă nu se potolesc va fi rău pentru el și pentru șefii lui.

„Știu exact ce faceți și dacă nu vă potoliți va fi foarte rău pentru voi," a declarat premierul interimar Nicolae Ciucă. „Cum vă permiteți să vă bateți joc de un general al Armatei Române?," a continuat premierul interimar. Mai mult, Ciucă a spus clar ca nu mai tolerează sa fie ținta atacurilor pornite împotriva sa. Întreaga audiență a fost șocată, iar din informațiile pe care le-am primit de la unii dintre participanții de la acea întâlnire, Ionel Dancă era alb de spaimă. Potrivit acelorași surse, Ludovic Orban l-a sunat pe Nicolae Ciucă pentru a lamuri situația. Amintim faptul că primul lucru pe care Nicolae Ciucă l-a făcut după ce a fost numit premier interimar a fost să scapde oamenii lui Ludovic Orban.

Articol integral AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE