Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Calin Popescu Tariceanu, lamuririr despre OUG pe referendum: Da posibilitatea a 700.000 de persoane sa voteze

Postat la: 08.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a comentat astazi Ordonanta de Urgenta pregatita de Guvern pentru referendum, sustinand ca astfel li se da posibilitatea sa voteze la aproximativ 700.000 de persoane.

„Nu schimba legea referendumului, la fiecare referendum a existat inainte o OUG. Nu e vorba de modificarea legii referendumului, e mult mai simplu. Ne confruntam mereu cu o problema, avem registrul votantilor care nu e folosit. Trebuie sa dam tuturor cetatenilor posibilitatea sa voteze. OUG ce face? Da posibilitatea a 700.000 de persoane care exista, au acte de identitate, sa voteze. Deci corectitudinea votului, statistica, trebuie sa fie corect pusa la punct", a spus Tariceanu. In legatura cu faptul ca va fi mai greu de atins cvorumul, Tariceanu a raspuns: "Demersul nu trebuie privit separat de alegerile europarlamentare. Nu putem sa avem un numar de votanti la referendum si alt numar de votanti la alegerile europarlamentare."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE