Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cîțu a anunțat ce funcții va livra ca presedinte PNL: Gorghiu, nevasta amicului Isar, va fi al doilea om în stat, iar "Omul cu Uleiul" la Camera Deputaților!

Postat la: 22.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Florin Cîțu le-a transmis liderilor PNL din țară că va rămâne la Palatul Victoria în fruntea unui guvern minoritar, dacă USRPLUS nu va reface coaliția de dreapta. Liderii din #echipacastigatoare si-au împărțit deja funcțiile în Parlament, în guvern și în partid.

Alina Gorghiu, sotia amicului de matrapazlacuri al lui Cîțu (cu care a fortat atacul asupra leului in speculatii bancare), cea care "l-a bagat in PNL", urmează să devină președintele Senatului, funcție la care râvnește dintotdeauna. Anca Dragu urmează să fie debarcată cu sprijinul PSD. Florin Roman supranumit "Omul cu Uleiul" ar vrea șefia Camerei Deputaților, căci, după ce va pierde alegerile interne, Ludovic Orban va demisiona de la președinția Camerei Deputaților și va rămâne simplu parlamentar.

Dan Vîlceanu, mâna dreaptă a premierului Florin Cîțu, în prezent ministru de Finanțe și ministru interimar al Transporturilor, va ocupa și funcția de secretar general al PNL. Lucian Bode își dorește cu ardoare ministerul Transporturilor. Prin urmare, premierul Florin Cîțu încearcă să-l "transfere" de la Interne, iar la MAI să numească un titular acceptat și de PSD. Fără voturile PSD, schimbările din guvern nu pot trece de filtrul Parlamentului. Nelu Tătaru va reveni la Ministerul Sănătății. Și Victor Costache, în prezent consilier al premierului Cîțu, e o variantă pentru Ministerul Sănătății, având și el relații bune cu PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE